In Sloten

Een paar interessante links naar verschillende organisaties in Sloten

Dorpshuis

Op de site van de Dorpsraad vindt u informatie over het werk van de Dorpsraad en ook veel informatieve artikelen over Sloten en Oud-Osdorp die de afgelopen jaren in de Westerpost zijn geplaatst.

Nieuwe Akerweg 14

1066 ES Amsterdam-Sloten

www.dorpsraadslotenoudosdorp.nl


Speeltuinvereniging Sloten

De speeltuin van Sloten is opgericht op 15 november 1921 en bestaat 85 jaar. Er is in die jaren veel veranderd in en om Sloten, maar de speeltuin is er nog steeds en de kinderen van nu spelen er met evenveel plezier als hun ouders en grootouders in het verleden. Iedereen kan gebruik maken van het terrein en de speeltoestellen.

Voor leden van de speeltuinvereniging worden door het jaar heen diverse activiteiten georganiseerd. In het speeltuingebouw vinden diverse clubs onderdak.

Heeft u vragen dan kunt u mailen via: info@speeltuinsloten.nl

http://www.speeltuinsloten.nl


Molen van Sloten

Akersluis 10

1066 EZ Amsterdam-Sloten

Dagelijks open vanaf 10.00 uur

Tel : 020 6690412 Fax : 020 6151862 Email: info@molenvansloten.nl

http://www.molenvansloten.nl/

Home page

Winterpret in de speeltuin

Theehuis de Akermolen


Theehuis de Akermolen, dé ontmoetingsplek voor bewoners van de Amsterdamse wijk, de Aker en omgeving. Gelegen in een moderne, frisse omgeving, ademt het een ongedwongen sfeer waar u mensen uit uw wijk ontmoet. De sfeervol ingerichte gerestaureerde  Akermolen is gevestigd aan het Zwartepad 30 in Amsterdam.

Zij bieden voor iedereen wat wils. Of het nu in het restaurant, de expositieruimte is of in de bovenruimte, waar sociale en culturele activiteiten voor bewoners van de wijk worden georganiseerd. De ruimtes worden ook verhuurd voor vergaderingen en andere bijeenkomsten. Het restaurant biedt plaats aan ongeveer 35 gasten.


Bijzonder

Theehuis de Akermolen  is onderdeel van stichting de Vrije Geer.  Het is een plek waar mensen met een verstandelijke beperking o.a. werken in de bediening of de keuken. Zij vinden het allemaal prettig de gasten van dienst te zijn. Zij krijgen professionele begeleiding van mensen met horeca-ervaring en tevens jarenlange ervaring in de zorg. Kwaliteit is hierbij gewaarborgd.

http://www.deakermolen.nl